Hava Durumu

İnegöl'ü kral kurtardı

İlk yarısı golsüz geçen maçta İnegölspor önce penaltıdan Etimesgut önünde geriye düştü, bir puanı ise Raif Demir'in golü getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'ü kral kurtardı

İLKYARIDA GOL YOK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, 4.hafta mücadelesinde kendi sahasında Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ilkyarısında iki takım da skor üretemedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi. İkinci yarıya etkili başlayan takım Etimesgut Belediyespor oldu ve konuk ekip 58. dakika penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Eser Yayla atışı gole çevirdi ve konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti.

RAİF SAHNEYE ÇIKTI

Yediği golden sonra beraberlik için ataklarını sıklaştıran İnegölspor aradığı golü 79. dakikada buldu. Bordo Beyazlılar'da daha önce iki sezon gol kralı olan Raif Demir rakip fileleri havalandırarak skora denge getirdi: 1-1 Kalan dakikalarda iki takım da etkili olamayınca maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bursa temsilcisi bu sonuçla 2.Lig Kırmızı Grup'ta oynadığı 4 maç sonucunda 5 puana ulaştı. Rakip Etimesgut Belediyespor da bu beraberlikle puanını 5 yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.