Hava Durumu

İnegöl'ün gururu spor lisesi

Okullararası Masa Tenisi Gençler Grup müsabakalarında İnegöl Spor Lisesi 2. oldu ve 16-18 Ocak 2019'da Kastamonu'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'ün gururu spor lisesi

28-30 Aralık 2018'de Kütahya'da gerçekleştirilen Okullararası Masa Tenisi Gençler Grup müsabakalarında heyecan sona erdi. 11 kız ve 12 erkek olmak üzere toplam 23 takımın katıldığı ve Kütahya Dumlupınar Spor Salonu'nda gerçekleşen organizasyonda Bursa'yı temsil eden İnegöl Spor Lisesi erkek takımı 2. olarak 16-18 Ocak 2019'da Kastamonu'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Temsilcimiz Kütahya ve Denizli takımlarının bulunduğu 3 'lü gruptan yenilgisiz çıkarak çeyrek finalde Çankırı ekibiyle eşleşti. Rakibini yine set vermeden geçen İnegöl Spor Lisesi ardından İzmir takımını da 3-1 yenerek finale yükseldi. Şampiyonluk mücadelesinde geçen yılın Türkiye ikincisi Ankara ekibine 3-0 yenilerek grup finallerini 2. olarak tamamladı.

SAYGI KAZANDILAR

Elde ettiği başarıyla 16-18 Ocak 2019'da Kastamonu'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan İnegöl Spor Lisesi'nde takım sorumlusu beden öğretmeni Kenan Duman oldukça umutlu. Duman, "Takımımız burada etkili oyunu ile tüm izleyenlerin ve rakiplerinin saygısını kazandı. Öncelikle öğrencilerimi kutluyorum. Çocukları yetiştiren Masa tenisi antrenörü sayın İsmail Gümüş'e ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul idaremize ve öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi yolumuz Kastamonu Türkiye finalleri. Burada eksiklerimizi gördük. Fazla zamanımız yok ama elimizden geldiğince eksiklerimizi tamamlayıp Kastamonu da en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.