Hava Durumu

İnegölspor'da imza şov

Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giden Bordo Beyazlılar’da teknik direktörlüğe getirilen Osman Özdemir, “İnegölspor’un yıllardır PTT 1. Lig özlemi olduğu aşikar. Bu hedef için yola çıktık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da imza şov
ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞABİLİRİZ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da teknik direktörlüğe Osman Özdemir getirildi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde daha önce Hacettepe, Orduspor, Adanaspor, Torku Konyaspor, Kartalspor ve Sakaryaspor'da görev yapan deneyimli çalıştırıcıyla resmi sözleşme imzalanırken, törende İnegölspor’un yıllardır PTT 1. Lig özlemi olduğunu belirten Özdemir, “Bu hedef için yola çıktık. Bunun için buradayız. Tabi ki bu hedefin büyük olması bir takım zorlukları da beraberinde getirecektir ama ne olursa olsun biz bu şehir içerisinde hep birlikte iyi bir enerji oluşturabilirsek, o hedefi yakalayabiliriz” şeklinde konuştu. 



TEVFİK VE BİLAL YUVADA KALDI

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise, “Yönetim olarak göreve geldiğimiz andan itibaren titiz ve etraflıca çalışmalar içerisindeyiz. Kendimize de, İnegöl’ümüze de, İnegölspor’umuza da en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman hocamızla birlikteliğe karar verdik ve uzlaştık. Hocamızın İnegölspor’a faydalı olacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Hep birlikte inşallah bu sene muvaffak oluruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Bordo Beyazlılar’da takım kaptanı Bilal Özdemir ve kaleci Hamdi Tevfik Altıok’un sözleşmeleri 1’er yıl uzatıldı. Takımın genç oyuncuları Ali Aytemur, Mahmut Şeker, Enes Bayır, Okan Ünal ve Kaleci Mustafa Güngör ise sözleşmelerini 3'er yıl uzatan isimler oldu.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.