Hava Durumu

İnegölspor ilk yarıda yıkıldı

Bordo Beyazlılar 11. hafta mücadelesinde evinde Afjet Afyonspor'a 3-2 mağlup oldu. Ev sahibinin gollerini 69. dakikada Ahmet Şahin ve 78. dakikada penaltıdan Okan Deniz kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor ilk yarıda yıkıldı

Güçlü rakibi karşısında kaybeden Bursa temsilcisi, ligde 3 maç aradan sonra sahadan puansız ayrıldı

ŞOK BAŞLANGIÇ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11. hafta mücadelesinde İnegölspor sahasında Afjet Afyonspor'a 3-2 kaybetti. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynayan mücadeleye konuk ekip fırtına gibi başladı. Önce 4. dakikada Yasin Yener ile öne geçen Afyon temsilcisi daha sonra 9. dakikada Oltan Karakullukçu ile 2. golü buldu ve henüz maçın 10. dakikasında 2-0'lık üstünlüğe ulaştı. Erken yediği gollerin şokunu atlatamayan İnegölspor, ilk yarıda pozisyona girmekte zorlandı. Dakikalar 28'i gösterdiğinde ise Afyon Afjetspor'da Yasin Yener, kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti ve durum 3-0 oldu. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına konuk ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile gidildi.

TOPARLANDI AMA..

İkinci yarıya ise ev sahibi İnegölspor pozisyonlar bularak başladı ve aradığı golü 69. dakikada buldu. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Ahmet Şahin topu filelerle buluşturdu ve durumu 3-1'e getirdi. 77. dakikasında ise ev sahibi Emirhan Aydoğan'ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Okan Deniz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve farkı bire indirdi 3-2. Kalan dakikalar Bursa temsilcisi beraberlik golü için ataklar geliştirse de golü bulamadı ve maç konuk ekibin 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. Bu mağlubiyetle 16 puanda kalan İnegölspor,3 maç aradan sonra sahadan puansız ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.