Hava Durumu

İnegölspor siftah yaptı

Bordo Beyazlılar 12. dakikada Raif ile öne geçtiği maçta Bodrumspor'un devre sonunda Mehmet ile attığı gole engel olamadı. İne-gölspor 71'de Barış Sinan'ın golüyle sezonun ilk 3 puanını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor siftah yaptı

DEVRENİN SONUNDA YIKILDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, 2. hafta karşılaşmasında evinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 mağlup etti. İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Bordo Beyazlılar iyi başladı. İnegölspor henüz 12. dakikada Raif Demir, sol çaprazdan attığı enfes frikik golüyle 1-0 öne geçti. 45'te konuk ekip yakaladığı ilk ciddi pozisyonda Mehmet ile fırsatı kaçırmadı ve skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Bu gol ayrıca ilk yarının da skorunu tayin etti: 1-1.

BARIŞ SİNAN AFFETMEDİ

İkinci yarı İnegölspor'un sağlı sollu ataklarıyla başladı. Bordo Beyazlılar 47. dakikada gole çok yaklaştı ancak Çağrı'nın serbest vuruşu az farkla direğin dibinden dışarı çıktı. 71'de sağdan gelişen İnegölspor atağında Enes'in ortasını Raif kafasıyla Barış Sinan Üstün'ün önüne indirdi. Ceza sahası ön çizgisinden topa çok düzgün bir vuruş yapan Barış Sinan İnegölspor'u yeniden öne geçirdi: 2-1. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Bordo Beyazlılar, Bodrumspor'u 2-1 devirdi ve sezonun ilk galibiyetini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.