Hava Durumu

İnegölspor'un üst üste sahasında 6. galibiyeti

Ligde hedefini play-off olarak belirleyen İnegölspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29. hafta maçında sahasında Kastamonuspor 1966'yı Enes Ata ve Gökhan Kurumuş'un golleriyle 2-1 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'un üst üste sahasında 6. galibiyeti

İLK YARIDA SES YOK
Alt liglerde mücadele eden Bursa takımları içerisinde en başarılı konumda bulunan İnegölspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29. hafta maçında sahasında önemli bir galibiyete imza attı. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakada Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup eden Bordo Beyazlılar ligde ilk 5 sıraya girip play-offlara katılma umudunu sürdürdü. Karşılaşmanın orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarısında her iki takım da ciddi bir pozisyon üretemedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

GOLLER ÜST ÜSTE
Mücadelenin ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir İnegölspor vardı. Bursa ekibi önce dakikalar 57'yi gösterdiğinde etkili santrforu Enes Ata'nın golüyle 1-0'lık üstünlük yakaladı. Bulduğu golden sonra ataklarını sürdüren Bordo Beyazlılar 63. dakikada Gökhan Kurumuş'un ayağından bir gol daha buldu ve maçta 2-0'lık üstünlük yakaladı. 70. dakikada konuk ekipte Veli Kızılkaya kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken Kastamonu ekibi 90. dakikada Halil İbrahim Tuna ile bir gol bulsa da yeterli olmadı ve İnegölspor sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 52'ye çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.