Hava Durumu

İnönü penaltılarda güldü

Okullararası Yıldız Erkekler futbol müsabakaları kapsamında karşılaşan Osmangazi İnönü Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu'nu penaltı atışları sonrasında 6-5 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnönü penaltılarda güldü

HABER I Özgün DOĞAN I

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdrülüğü öncülü-ğünde düzenlenen okullararası futbol müsabakalarında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Yıldız Erkekler grubu çeyrek final maçında Osmangazi İnönü Ortaokulu, Karacabey Ortaokulu'nu normal süresi 2-2 sona eren maçta penaltı atışları sonunda 6-5 mağlup etmeyi başardı. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan maç orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İki takım da girdikleri net pozisyonları gole çeviremeyince takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

İKİNCİ YARI GOL DÜELLOSU

İkinci yarıda etkili olan Karacabey ekibi Mahmut'un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Geriye düşen Sarı Siyahlılar golden sonra oyunda baskısını artırdı ve aradığı golü Yusuf'un ayağından bularak skoru eşitledi: 1-1. Eşitlikten sonra daha istekli oynayan İnönü Ortaokulu İlhan'ın golüyle öne geçti. 2-1. Yediği golden sonra toparlanan Kırmızı Beyazlılar'da sahneye çıkan Yücel takımına eşitliği getiren golü kaydetti ve maçı penaltılara taşıdı: 2-2. Penaltı atışları sonunda üstünlük sağlayan Osmangazi İnönü Ortaokulu maçı 6-5 kazanmasını bildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.