Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Instagram'da yeni dönem! Artık sadece içerik sahibi görebilecek

Instagram'da kullanıcıların en çok dikkat ettiği 'beğeni' sayısı artık tarih oluyor. Instagram yetkililerinin yaptığı son teste göre artık 'gizli beğeni' özelliği kullanılacak. Böylece içeriklere gelen beğeniler yalnızca sahibi tarafından görülebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram'da yeni dönem! Artık sadece içerik sahibi görebilecek

Instagram üzerinde tersine mühendislik çalışmaları yürüten ve bugüne kadar yayınlanmış pek çok özelliği aylar öncesinden duyuran Hong Konglu geliştirici Jane Wong, şirketin gizli beğeni sayısı özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu.
Wong, "Instagram, kullanıcılarının ne kadar beğeni aldıklarından ziyade, ne paylaştıklarına odaklanmalarını tercih ediyor" dedi.

?Teknoloji sitesi Verge'e konuşan bir Instagram yetkilisi ise şirketin bu özellik üzerinde uzun süredir düşündüğünü söyledi.

Söz konusu özellik kullanıma girdiğinde bir gönderinin ne kadar beğeni aldığını gönderi sahibi hariç kimse görüntüleyemeyecek.

Instagram, beğeni sayısını gizleyerek hem kullanıcıların böyle bir rekabet içine girmemesini hem de daha fazla gönderi paylaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.