Hava Durumu

iOS 13.4 GM yayınlandı! Türkiye için müjdeli haber!

Apple'ın önemli yeniliklere ev sahipliği yapan iOS 13.4, iPadOS 13.4 ve WatchOS 6.2 güncellemelerini 24 Mart tarihinde yayınlayacağını sizlere duyurmuştuk. Final sürümü öncesinde iOS 13.4 GM ve diğer sürümlerin GM'leri yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2020 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2020 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iOS 13.4 GM yayınlandı! Türkiye için müjdeli haber!

Bu sürüm ile final sürümü arasında küçük hata düzeltmeleri dışında pek bir fark olmuyor. Tabi, yukarıda saydığımız sürümlere ek olarak macOS Catalina 10.15.4 beta 6 ve tvOS 13.4 GM'de geliştiricilerin kullanımına sunuldu.

iOS 13.4 GM - Golden Master yayınlandı

Dün tanıtılan ve klavyesine touchpad eklenen iPad Pro 2020'nin iPadOS 13.4 ile tamamen işlevsel hale geleceğini duyurmuştuk. İmleç ile iPad kullanıcıları arayüzü daha iyi kontrol ederken, özellikle metin yazarken veya herhangi bir internet sitesindeki metni seçerken işlemleri çok daha kolay gerçekleştirecek.

iOS 13.4 ise daha önce paylaştığımız gibi: CarKey sayesinde araç anahtarı olarak kullanma, yeni memojiler, iCloud Drive klasör paylaşımı, araç çubuğu yenilenen mail uygulaması ve evrensel uygulama satın alma gibi yenilikler sunuyor.

En heyecan verici yeniliklerden birisi de, watchOS 6.2 GM'de karşımıza çıktı. Şili ve Yeni Zelanda'nın yanı sıra Türkiye'de Apple Watch EKG özelliğinin kullanılabildiği ülkeler arasına dahil edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.