Hava Durumu

IŞİD bu kez 10 yaşındaki çocuğa öldürttü

Terör örgütü IŞİD, İsrail casusu olduğunu iddia ettiği İsrailli Arap bir genci, 10 yaşındaki bir çocuğa infaz ettirip görüntülerini yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
IŞİD bu kez 10 yaşındaki çocuğa öldürttü
Örgütün fiili başkenti Rakka yakınlarında çekildiği sanılan video, Muhammed Said Ismail Musallam adlı 19 yaşındaki İsrailli Arap vatandaşının sözde itiraflarıyla başlıyor.

İsrail'de ajanlık eğitimi aldıktan sonra Türkiye üzerinden Suriye'ye geçtiğini söyleyen genç, geçen ay IŞİD'in İngilizce yayınlanan dergisi Dabiq'teki röportajında söylediklerini tekrar ediyor. 

Silahların saklandığı yerleri, karargâhları, örgüte katılan Filistinlileri İsrail'e bildirmek için IŞİD’e katıldığını söyleyen genç, daha sonra boş bir alana götürülüyor.

Musallam, 10 yaşında olduğu tahmin edilen bir çocuk tarafından alnından vurularak öldürülüyor. Çocuk, yere yığılan genç adama üç kurşun daha sıkıyor.

AFP'nin haberine göre; Musallam'ın babası, geçen ay oğlunun İsrail ajanı olduğu iddialarını yalanlamış, Türkiye'ye turistik bir gezi yaptığı sırada kaybolduğunu söylemişti. 

Doğu Kudüs'te yaşayan Said Musallam ve eşi Um Ahmad, oğullarının ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. 

Oğlunun esir alındıktan sonra evine dönmeye çalıştığını söyleyen baba Musallam ise örgüt militanlarını, oğlunu “İsrail’e çalışıyorum” demeye zorlamakla suçladı. Musallam, "Onlar gösteriş yapıp dünyayı korkutmak için oğlumu kurban olarak seçti" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.