Hava Durumu

İstanbul'da kanlı gece: 2 ölü

Küçükçekmece'de,yaşanan bir kavga sonrası aracıyla evinden pompalı tüfeğini alarak gelen ismi öğrenilemeyen bir şahıs dehşet saçtı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti,1 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2012 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2012 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da kanlı gece: 2 ölü

Alınan bilgiye göre,Menekşe plajında alkollü olduğu iddia edilen şahıslar arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrası gruptakiler tarafından dövüldüğü iddia edilen kişi aracıyla olay yerinden ayrıldı. Daha sonrasında silah alıp olay yerine geri dönen şahıs,tartıştığı kişiler üzerine ateş açmaya başladı.Çevrede bulunan vatandaşlar panik içerisinde kaçışırken,zanlı olay yerine geldiği aracına binerek kaçtığı öğrenildi.

Olay sonrası Teoman Öztorun (37) ve Bora Öndüç (36) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ömer Kutlu (44) ise sağlık ekipleri tarafından özel Rumeli Hastanesi'ne kaldırdı.
Yapılan incelemelerin ardından Bora Öndüç'ün emekli bir emniyet mensubunun oğlu olduğu ve Aksaray'da yedek parça dükkanı işlettiği belirtildi.Teoman Öztorun'un ise, evli ve yeni çocuğu olduğu iddia edildi.Olay sonrası polis ekipleri emniyet şeridi çekerek cesetler üzerinde incelemeler yaptı.

Olayın görgü tanıklarından bir vatandaş ‘Ben balığa diye geldim.Gördüğüm şahıslar burada kavga ediyorlardı.Her halde bu kavganın devamında bu olay olmuş olabilir diye düşünüyorum.6 kişilerde kavga edenler.Tekne ile denize açıldım 3 el silah sesi duydum ama havai fişek olabilir diye düşündüm ama anladım ki olay olmuş ve 2 kişinin ölü olduğunu öğrendim ’dedi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cesetler ambulansa konularak Doktor Sadık Ahmet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.