Hava Durumu

İstanbul'da yangın dehşeti: 6 kişi yanarak öldü

İstanbul Küçükçekmece'de bir evde çıkan yangında, 5'i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. Yangının elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da yangın dehşeti: 6 kişi yanarak öldü

Küçükçekmece'de bir evde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Çaylak Sokak'taki 4 katlı binanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, 20 yaşındaki Elif Erten ile çocukları 7 aylık Nisanur Erten ve Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ve Hilal Bahçi hayatını kaybetti.

\"\"

CESETLER ADLİ TIP'TA

Hayatını kaybeden 5'i çocuk 6 kişinin cesetleri, incelenmek ve kimlik tespitleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.Yangında eşi ve iki çocuğunu kaybeden baba İdris Erten, sinir krizleri geçirdi.

SEBEP ELEKTİRİK SOBASI MI?

Yangının, dairedeki elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı iddia edildi.

\"\"

TATİL İÇİN GELMİŞLERDİ

Elif Erten ile eşi İdris Erten'in gurbetçi oldukları ve yaklaşık 15 gün önce tatil amacıyla Almanya'dan Türkiye'ye gelerek, akrabaları Bahçi ailesinin evinde kalmaya başladıkları öğrenildi.

\"\"

PATLAMA BULGUSU YOK

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, herhangi bir patlama bulgusuna rastlanmadığını ve 2 çocuğun yangından şans eseri kurtulduğunu söyledi. Yeniay, "Çok üzücü bir durum. 5'i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. Ekiplerimiz gerekli incelemeyi sürdürüyor. Konunun yakından takipçisi olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.