Hava Durumu

İşte futsal bu!

Küçük Erkekler Futsal Ligi grup maçında Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu, normal süresi 3-3 biten maçta Hamdi Çalış Ortaokulu'nu 5-4 yenmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte futsal bu!

HABERI Samet ZİNCİROĞULLARI I

SEYİRCİLER GOLE DOYDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Futsal Ligi'nde dün Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu ve Hamdi Çalış Ortaokulu arasından oynanan karşılaşma izleyenleri futsala doyurdu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan mücadelede rakibini penaltılarla 5-4 mağlup eden Mustafa Tunalı temsilcisi, salondan galibiyetle ayrılmayı başardı. Maça iyi başlayan Mor Siyahlı okul önce Salih Turgay, sonrasında Halil Özdemir'in ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

MÜCADELE ÜST SEVİYEDE

Müsabakanın ikinci devresinde geri dönen Hamdi Çalış Ortaokulu, Emirhan Öner ile farkı 1'e indirdi 2-1. Daha sonra Mustafa Tunalı Ortaokulu Salih Turgay ile bir gol daha bulsa da Hamdi Çalış temsilcisi Emirhan Öner ve Yusuf Cemal Koca ile 2 gol buldu ve mücadelede normal süre 3-3'lük eşitlikle sona erdi ve maç penaltılara kaldı. Penaltı atışları sonucu güçlü rakibini 5-4'lük sonuçla mağlup etmeyi başaran Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu salondan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.