Hava Durumu

İşte Instagram'ı sallayan pozunun kahramanı

Güzellik nedir? Güzellik ölçütü Victoria Secret mankenleri midir? 30 Haziran'da Instagram'da paylaşılan bir poz güzellik kavramı üstüne verdiği mesajla bir anda viral oldu ve binlerce kişi tarafından beğenildi. Bakın beğeni rekoru kıran fotoğraftaki kadın kim çıktı...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Instagram'ı sallayan pozunun kahramanı
Tam adı Amy Beth Schumer olan ABD'li komedyen Amy Schumer'ın, geçtiğimiz günlerde mitolojik Yunan tanrıçası Afrodit'in heykeli eşliğinde bir pozu paylaşılarakkadın bedenindeki güzellik algısına dikkat çekildi.

Paylaşımı yapan 22 yaşındaki Instagram kullanıcısı "whitneyzombie" 1981 doğumlu Schumer için çok konuşulan o paylaşımında şunları yazdı:

"Sol tarafta güzelliğin timsali Afrodit, sağ tarafta ise Amy Schumer. İki güzel kadın arasında ne hoş bir benzerlik... Çoğu genç kadın medya vemoda baskısıyla güzellik namına sıfır beden olmadıkları için utanıyorlar. Ama bakın güzelliğin timsalinin bile göbeği kat yapıyor. Güzel olmak için Victoria Secret mankeni gibi olmak zorunda değilsiniz. Vücudunuzu sevin, çirkin değilsiniz."



Bu paylaşım kısa sürede 29.000'den fazla beğeni alınca Amy Schumer da resmi hesabından bu kolajı paylaşarak genç Instagram kullanıcısının mesajına destek verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.