Hava Durumu

İzledin mi hocam?

Bursaspor kaptanı Kubilay Kanatsızkuş, karşılaşmanın hakemi Burak Şeker'e Kappel'in pozisyonunu izleyip izlemediğini sorduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzledin mi hocam?

Altay maçına kaptan olarak çıkan ve takımın beraberlik golünü ağlara gönderen Kubilay Kanatsızkuş Kappel'in ofsayt pozisyonunu devre arasında hakemle konuştuğunu söyledi. Karşılaşmanın ardından As TV'nin canlı yayınına çıkan golcü futbolcu, "İlkyarıdan sonra hakeme soyunma odasında görsel her şeyi gösterdiler. Hakem ne düşündü, nasıl bir şey oldu bilmiyorum. Ama ikinci yarıya çıkarken ben de pozisyonun ofsayt olduğunu söyledim. Hakeme, "ikinci golü izlediniz mi?" dedim. Hakem de "İzlemedik" dedi. İzleseydi bir şeyin fark edeceğini sanmıyorum." dedi.

Hakemlerin maçları adil bir anlayışla yönetmeleri gerektiğine değinen Kubilay Kanatsızkuş, "3 puanımız TFF tarafından silindi. 2 puanımız da buradan alındı. Eksi 5 puanla yolumuza devam ediyoruz. Ama biz Bursaspor olarak bunun altından kalkarız. Yeter ki maçları adil bir şekilde yönetsinler. Biz adil bir şekilde puan kaybedersek tamam. Fakat bu şekilde olunca hepimizi üzüyor. Bu kadar basit olmamalı. Maç takvimi daraldı. Bu maçı unutmamız lazım. En iyi şekilde Ümraniye maçına hazırlanacağız. Bu maçı orada telafi etmemiz lazım." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.