Hava Durumu

'İzmir Marşı'na küfür ettiysem şerefsizim'

Oyuncu Ebubekir Öztürk'le birlikte 'İzmir Marşı'na hakaret ettiği söylenen oyuncu Serkan Şengül "O arabadaysam şerefsizim, kellemi koyarım!" diyerek iddiaları yalanladı

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İzmir Marşı'na küfür ettiysem şerefsizim'

Oyuncu Ebubekir Öztürk'ün, 'İzmir Marşı'na küfrettiği anların videosu ortaya çıktı. Videoda Ebubekir Öztürk ve arkadaşlarının marşı 'İzmir'in dağlarının ... koyayım' şeklinde değiştirdiği görüldü.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından oyuncu Ebubekir Öztürk'e öfke dinmek bilmiyor. Aynı video üzerinden sosyal medyada yapılan yorumlar, Ebubekir Öztürk gibi Şafak Sezer'in filmlerinde olan oyuncu Serkan Şengül'e kadar uzandı.

Serkan Şengül'ün de söz konusu videonun çekildiği araçta bulunduğu iddia edildi. İddialar üzerine Serkan Şengül, Instagram hesabından yayınladığı videoyla, aracın içinde olmadığını söyledi.

Serkan Şengül, yaptığı paylaşımda "Eğer ki ben de o arabadaysam; namusum, şerefim ailem üzerine yemin ederim, herşeyi yapmaya hazırım. Boynumu, kellemi, koymazsam namussuzum, şerefsizim. Ben Atatürk'ü çok seviyorum!" diyerek iddiaları yalanladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.