Hava Durumu

İznik Gölü'nde yeni hizmetler

İznik Gölü Orhangazi sahilinde özel gezi teknesi hizmete girdi. Özel bir şirket tarafından işletmeciliği yapılacak olan 30 kişi kapasiteli gezi teknesi Orhangazi sahil şeridindeki parkurlarda gezi yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik Gölü'nde yeni hizmetler

İznik Gölü Orhangazi sahilinde özel gezi teknesi ile vatandaşlara hizmet başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte İstanbul'dan özel bir araçla İznik Gölü Orhangazi sahiline getirilen Orhanbey isimli gezi teknesi, hafta sonundan itibaren gölde hizmet vermeye başladı. Göl iskeleye bağlanan gezi teknesi 30 kişilik kapasitesi ile sadece Orhangazi sahili sınırlarında kıyı gezintisi yapacak. Özel turlar ve özel günler için de kiralanabilecek olan gezi teknesinde yaklaşık 45 dakikalık bir tur 10 TL fiyatla olacak.

CANKURTARAN EKİBİ DE GÖREVE BAŞLADI

İznik Gölü Sahilinde Cankurtaran hizmeti de başladı. Boğulmaları önlemek için Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan cankurtaran hizmetinde iki personel görev yapacak. Görev alanları Çınar Restoran ile İskele arasında olacak cankurtaran hizmeti önümüzdeki günlerde 2 personelin daha eklenmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.