Hava Durumu

İznik'te şov sona erdi

Marmara Bölgesi'nin en büyük gölüne sahip olan İznik'te bu yıl 5.'si gerçekleştirilen triatlon yarışlarında şampiyonlar belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik'te şov sona erdi

Bu yıl ilk kez açılan halk kategorisinde 16 amatör sporcu triatlon keyfi yaşadı

300 SPORCU KATILDI

Türkiye'nin sayılı, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölüne sahip olan İznik'in ev sahipliği yaptığı 5. triatlon yarışlarında heyecan sona erdi. Türkiye genelinden yaklaşık 300 yarışmacının katıldığı ve 2 gün süren organizasyonda yarışlar İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Dün sabah 08.00'de ilk olarak yüzme parkuruyla başlayan triatlon yarışları sırasıyla bisiklet ve koşu parkurlarıyla tamamlandı.

İLK KEZ ŞANS BULDULAR

Nefes kesen yarışlarda genç erkeklerde Oktay Arkan, genç kadınlarda Elif Polat, elit erkeklerde Emirhan Altıntaş, elit kadınlarda İpek Öztosun, yıldız erkeklerde Kıvanç Şahinkaya, yıldız kadınlarda Melike Yılmaz birinci oldu. Bu yıl ilk defa yapılan halk triatlonunda ise 16 sporcu amatör olarak yarışma şansı buldu. Şampiyon olan sporculara ödüllerini İznik Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.