Hava Durumu

Jandarma Uludağ'da kuş uçurtmuyor

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da genel asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya bomba arama köpekleri Varis ve Çomak da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jandarma Uludağ'da kuş uçurtmuyor
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da tatilcilerin güvenliği için genel asayiş uygulaması yaptı.

\"\"

Uludağ yolu Milli Park girişinde, asayiş, terör, trafik, narkotik ve kaçakçılık ekiplerinin katıldığı uygulamada, uyuşturucu ve bomba aramada kullanılan köpekler "Varis" ile "Çomak" da hazır bulunduruldu. Ekipler, Uludağ'a çıkan tüm araçları durdurarak geniş kapsamlı arama yaparken, araçtaki yolcuların da kimlik kontrolleri gerçekleştirildi.

\"\"

Yapılan arama ve sorgulamada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.Uygulamada ayrıca sürücüler trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Jandarma ekiplerinin denetimi zirveye çıkmakta olan tatilcileri memnun etti.

\"\"

Uludağ'a tatil için geldiğini söyleyen Mehmet Çelik, "Jandarmanın yapmış olduğu bu uygulama ülkenin güvenliği açısından çok doğru. Bu çalışmaların devamlı olmasını diliyoruz. Allah Jandarmayı başımızdan eksik etmesin'' diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.