Hava Durumu

Jimnastikçi kadın kafa üstü çakıldı

Avustralya'lı jimnastikçi Olivia Vivian Avustralya'da düzenlenen şampiyona esnasında çubukların üzerinde zıpladığı an dengesini yitirip kafa üstü yere çakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jimnastikçi kadın kafa üstü çakıldı
BOYUN VE KABURGALARINDA ZEDELENME VAR

Takım arkadaşları jimnastikçinin dengesini kaybedip kafa üstü yere düşmesini korku içinde izlediler. Düşmenin etkisi ile boyun ve kaburgalarında oluşan zedelenmeden dolayı tedavi altına alınan 26 yaşındaki jimnastikçi thewest.com.au'ya yaptığı açıklamada, üzerinde çalıştığı çubukların boyunda zedelenmeye sebep olabileceğini söyledi.



KARİYERİNİN BİTİP BİTMEDİĞİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Avustralya'nın en yaşlı jimnastikçisi Vivian geçirdiği kazadan sonra ulusal yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Kazadan sonra Avustralya'lı jimnastikçinin kariyerini bitirip bitiremeyeceği şu an için bilinmiyor.

JİMNASTİĞE 18 YAŞINDA BAŞLADI

Viavan on sekiz yaşında iken jimnastiğe başladı. 2008 yılında yapılan olimpiyatlarda, Avustralya harihinde takımında en yüksek puan alarak, kadınlarda ilk defa jimnastik alanında altıncı sırada bitirdi. Vivian 2014 yılında yapılan Commonwealth oyunlarında mücadele etti ve takımının gümüş madalya kazanmasında önemli bir rol oynadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.