Hava Durumu

Jires'i istiyorum, top artık yönetimde!

Bursasporlu futbolcuya talip olan Rıza Çalımbay, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği Jires Kembo'yu istediğini, yönetimin bugün vereceği karara göre transferin netlik kazanacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jires'i istiyorum, top artık yönetimde!

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

JIRES'E ULAŞAMIYORUZ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın göreve geldiği ilk gün üzerini çizdiği isimlerden Jires Kembo ile ilgili düğüm bugün çözüme kavuşacak. Yeşil Beyazlı kulüple 1 yıllık daha mukavelesi olan ve yıllık maliyeti 1 milyon 250 bin Euro olan tecrübeli futbolcu tüm çağrılara karşın Bursa'daki çalışmalara katılmamış, bunun üzerine yönetim de noter tespiti yaptırmıştı. Menajeri aracılığı ile Bursaspor'dan ayrılmak istediğini söyleyen Jires Kembo hakkında dün iki önemli açıklama birden geldi. İlk demeç Başkan Ali Ay'dan geldi. Bursa Hakimiyet'e konuşan Ali Ay, "Jires'e ulaşamıyoruz. Menajeri takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Hepsi o kadar" dedi.

YÖNETİM KARAR VERECEK

Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Jires Kembo'ya talip olan Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tecrübeli futbolcunun peşini bırakmıyor. Daha önce Jires için Samet Ayababa'yı iki kere telefonla arayan ve talip olduklarını söyleyen Rıza Çalımbay Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulundu. Çalımbay, "Sol kenarda oyuncu eksiğimiz var. Ben Trabzonspor'dayken de Jires'i istemiştim. Konyaspor yönetimine de 'Jires'i alalım' dedim. Yönetim kurulumuz yarın (bugün) karar verecek. Eğer yönetimden olumlu bir karar çıkarsa ben de Samet hocayı tekrar arayıp bilgiyi vereceğim ve resmi işlemleri başlatacağız. Bizim açımızdan son gelişme bu" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.