Hava Durumu

Jires Kembo ile yollar ayrılıyor

Bursaspor'la Jires Kembo'nun yolları ayrılıyor. Sezon bittikten sonra Bursa'ya dönmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen tecrübeli futbolcudan ses çıktı. Jires önümüzdeki yıl Bursaspor'da forma giymek istemediğini yönetime bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jires Kembo ile yollar ayrılıyor

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

HABER GÖNDERDİ
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kadroya almadığı futbolcular arasında bulunan Jires Kembo'dan haber çıktı. Sezonun bitmesiyle birlikte önce ülkesi Fransa'ya sonrasında da Dünya Kupası'nı kazanan üvey kardeşi Mbappe'ye destek vermek için Rusya'ya giden tecrübeli futbolcu yönetime haber gönderdi. Adı Giovanni Sio transferinde takasta geçen Jires Kembo önümüzdeki sezon Yeşil Beyazlı takımda forma giymek istemediğini Ali Ay yönetimine iletti.

KALMAK İSTEMİYOR
Türkiye'de Bursaspor'da yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan Jires Kembo yönetime karşılıklı anlaşmaya vararak ayrılmak istediğini bildirdi. Yönetim Jires'in geriden gelen ve gelecek sezonu da kapsayan alacaklarıyla ilgili plan hazırlıyor. Konunun FIFA'ya gitmeden uzlaşma yoluyla bitmesini isteyen Bursaspor yönetimi orta yolu bulmanın formüllerini araştırıyor. Bu arada Jires Kembo'yu Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ısrarla istiyor. Kembo ise Türkiye'de kalma fikrine sıcak bakmıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.