Hava Durumu

Jonathan'dan hayat öpücüğü

Yeşil Bursa'nın ölüp ölüp dirildiği Kemerspor 2003 karşısında, defansın hatasını affetmeyen Berat Jonathan Ustabaşı attığı golle hem takımına 3 puanı getirdi hem de ateş hattından çıkmasını sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jonathan'dan hayat öpücüğü

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta tehlikeli bölgede bulunan Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 27. hafta maçında sahasında Kemerspor 2003'ü 1-0 mağlup etti. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan maça iki takım da kontrollü başladı. Pilot takım Emre Can ve İsmail Can ile rakip kaleyi uzaktan şutlarla yoklarken sonuca gidemedi ve karşılıklı cılız ataklarla geçilen ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir kimliğe bürünen Yeşil Bursa, özellikle 70. dakikadan sonra rakibini kendi sahasına hapsetti. Ancak Pilot takım son paslarda acemilikler yaşayınca net pozisyonlara bir türlü giremedi. 90'da Burak'ın hatasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Berat Jonathan, yaptığı düzgün vuruşla golü buldu ve Yeşil Bursa 1-0 öne geçti. Kalan 4 dakikalık uzatmada gol sesi çıkmadı ve Pilot takım kritik 3 puanı cebine koyarak nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.