Hava Durumu

Justin Biber'e uyuşturucu şoku

Finlandiya turnesine gidecek olan Justin Bieber'ın otobüsünde uyuşturucu madde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Justin Biber'e uyuşturucu şoku

Geçtiğimiz günlerde İsveç polisi, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'ın tur otobüsünde uyuşturucu madde bulmuştu.

Her adımı haber olan 19 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber , bu sefer polisiye bir olayla gündeme geldi. İsveç polis sözcüsü Kjell Lindgren, Bieber’in Stockholm konserinden önce, otelin önünde bekleyen otobüsten esrar kokuları geldiğini söyledi.

Araçta uyuşturucu maddeler bulunduğunu açıklayan Lindgren, “Uyuşturucuları kimin içtiğini ya da kime ait olduğunu bilmiyoruz” dedi. Uyuşturucular, analiz için laboratuara gönderilirken Bieber ve ekibiyle ilgili herhangi bir işlem başlatılmadı. Justin Bieber, bu gece ‘Believe’ isimli Avrupa turnesi kapsamında İsveç’in başkenti Stocholm’de bir konser verecek; yarın ise Bieber Finlandiya ’ya geçecek. Otobüsünde uyuşturucu bulundu. İsveç polisi, Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'ın tur otobüsünde uyuşturucu madde bulduklarını bildirdi.

UYUŞTURUCU VE ŞOK TABANCASI

Polis sözcüsü Lars Bystrom, başkent Stockholm'daki Globen konser salonunda dün sahne alan Bieber'ın park halindeki boş tur otobüsüne baskın düzenlediklerini, otobüste az miktarda uyuşturucu madde ve şok tabancası ele geçirdiklerini ifade etti. Yetkili, kimsenin gözaltına alınmadığını, uyuşturucu maddenin incelenmek üzere laboratuvara götürüldüğünü söyledi. Bystrom, otobüsten yayılan koku üzerine konser sırasında polislerin arama yaptıklarını belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.