Hava Durumu

Kadın, çocuklarıyla beraber katledildi!

Tekirdağ'da bir kişi, eşini ve eşinin ilk evliliğinden olan 10 ve 12 yaşındaki iki oğlunu sopayla dövüp, boğarak öldürdükten sonra 14 yaşındaki üvey kızını tehditle kaçarken yanında götürdü. Korkunç olay komşuların ihbarıyla ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın, çocuklarıyla beraber katledildi!

Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi Dereağzı Sokak üzerindeki üç katlı müstakil evde meydana geldi. Yaklaşık 4 ay önce 'fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmak' suçundan tutuklanan Hayati Belli ile eşi Güzel Belli, bir hafta önce cezaevinden tahliye edildi. Ailenin oturduğu evde dün henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hayati Belli, eline aldığı sert bir cisimle eşi Güzel Belli ve kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardinç (10) ve Arda Edirne'ye (12) vurmaya başladı. Güzel Belli ve oğulları aldıkları darbelerle yere yığıldı. Hayati Belli, ardından eşini ve iki oğlunu boğarak öldürdü.

Tüyler ürperten olay, dün komşuların ailenin evinin camlarının kırık olmasından şüphelenip, içeri bakmasıyla ortaya çıktı. Evde üç kişinin cesedini gören komşularının haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güzel Belli ile çocukları Ardınç ve Arda'nın dövülüp, boğularak öldürüldüğünü belirledi. Jandarmanın yaptığı araştırmada Hayati Belli'nin eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.'yi (14) de tehditle yanına alarak bir otomobille İstanbul'a kaçtığını tespit etti.

'FUHUŞA ZORLADI' İDDİASI

Öldürülen Güzel Belli'nin yakınları, Hayati Belli'nin sürekli eşini fuhuşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü. Bu iddiayı da değerlendiren jandarma, Hayati Belli'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.