Hava Durumu

Kadın profiliyle küçük kıza çıplak fotoğraflı şantaj yaptı

Kadın profili açan bir kişi sosyal medya hesabından, 11 yaşındaki kıza cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Durumu öğrenen anne savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın profiliyle küçük kıza çıplak fotoğraflı şantaj yaptı
Sivas'ta bir kişi kadın profili olarak açtığı sosyal medya hesabından, 11 yaşındaki kıza cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Küçük kız durumu annesine anlatınca anne savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KADIN PROFİLLİ HESAPTAN MESAJ ALMAYA BAŞLADI

Ortaokul öğrencisi S.H.E., sosyal medya üzerinden kadın profili olarak açılan ' Cansu Ateş' adlı bir hesaptan mesaj almaya başladı. 16 yaşında olduğunu iddia eden şahıs, S.E.H.'den kendisine fotoğraf atmasını istedi.

ÇIPLAK KADIN FOTOĞRAFLARI GÖNDERDİ

Bunun üzerine S.H.E. karşı tarafa sosyal medya hesapları üzerinden bir kaç fotoğrafını gönderdi. İsminin Cansu olduğunu iddia eden şahıs da S.H.E.'ye kendisine ait olduğunu iddia ettiği çıplak kadın fotoğrafları gönderdi.

TEHDİT EDİP BULUŞMAYA ÇAĞIRDI

Daha sonra Cansu isimli şahıs S.E.H.'ye 'fotoğraflarını ve cep telefonu numarasını sosyal medyada yayınlarım' diyerek tehdit etmeye başladı. Buluşma teklif eden şahıs 11 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girmek istedi. Aldığı tehditler üzerine S.H.E., durumu anne F.C.'ye anlattı.

HALA AKTİF VE FARKLI KIZ ÇICUKLARININ FOTOĞRAFLARI DA VAR

Anne F.C. sahte kadın profili olan hesap ve Whatsapp numarası ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öte yandan hala aktif olarak kullanılan Cansu Ateşadlı sosyal medya hesabında farklı kız çocuklarına ait fotoğrafların yer aldığı görüldü.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.