Hava Durumu

Kadın yolcuyu otobüsten indirmişti... O sürücüye şok ceza!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'te tartıştığı kadın yolcunun otobüsten inmesini isteyen özel halk otobüsü sürücüsüne 30 gün çalışmama cezası verirken, araç da 3 gün süre ile trafikten men edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın yolcuyu otobüsten indirmişti... O sürücüye şok ceza!

İzmit'te 41 J 0292 plakalı halk otobüsünün sürücüsü, durakta bekleyen 2 kişiyi araçtaki yolcuların ikazı üzerine son anda fark ederek durdu. Durağın ilerisinde duran otobüse yolcular bindi. İddiaya göre, sürücü, yolculara yavaş hareket ettiklerini söyleyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine başlayan tartışma sırasında aracı durduran sürücü, yerinden kalkarak kadın yolcudan otobüsten inmesini istedi. Diğer yolcular ise sürücüye kamu hizmeti yaptığını hatırlattı. Sürücü, "Konuşma, bu benim özel arabam" diye çıkışınca, yolcular, "Bu senin özel araban olsa da amme hizmeti yapıyorsun" sözleriyle cevap verdi.

Özel halk otobüsü sürücüsünün yolcusuna kötü davrandığı yönünde ihbar alan KocaeliBüyükşehir Belediyesi, tanıkların ifadelerini dinleyip, aracın kamera görüntülerini inceledi. Meclis kararı ile sürücüye 30 gün çalışmama cezası verilirken, araç ise 3 gün süre ile trafikten men edildi.

Otobüs, 3 gün süreyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajına çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.