Hava Durumu

Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Haliçköy’de yağış nedeniyle karşı şeride geçen yolcu minibüsü, otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2012 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2012 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kafa kafaya çarpıştılar: 3 ölü

 Kazada, 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde aldığı yolcuları Edirne’nin Keşan ilçesine götüren Mustafa Akdağ (46) yönetimindeki 59 PE 641 plakalı yolcu minibüsü, Haliçköy’e geldiği sırada havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Ramazan Bozkurt (51) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

ARAÇ İÇİNDE ÖLDÜLER

Kaza sonrasında tam bir can pazarı yaşandı. Minibüsün sürücüsü Mustafa Akdağ ile Ramazan Bozkurt’un annesi Halise Bozkurt (69) da aracın içinde sıkışarak can verdi.

AMBULANS GEÇ GELDİ İDDİASI

Minibüste bulunan Nermin Öztürk (19), Büşra Çeliker (19), Elif Aydoğdu (19), Gülbahar Meriç (35), Serhat Çetinkaya (21) ile diğer araç şoförü Ramazan Bozkurt ile kızı Merve Bozkurt (15), eşi Hacer Bozkurt (50), Musa Bozkurt (70) ağır yaralandı.
Yaralılar, olay yerinde ambulans beklerken ambulansların gecikmesi nedeniyle bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Malkara ve Keşan’dan çok sayıda ambulans kaza yerine sevk edildi. Yağmur altında ambulans bekleyen yaralılar Malkara Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralılardan ağır olan Musa Bozkurt da, Malkara Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAZA HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Kaza nedeniyle yol kısa bir süre trafiğe kapanırken, polis ekipleri, Tekirdağ istikametinde trafiği bir süre tek şeritten verdi. Kazada yaralanan Ramazan Bozkurt’un polis memuru olduğu ve İstanbul Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı, bayram ziyaretinden döndüğü öğrenildi.
Kazanın olduğu bölgeye Malkara Kaymakamı Mahmut Alal, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan ve İlçe Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık da gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.