Hava Durumu

Kahraman masör!

Konuk ekipten Özgür Akıncı maç sırasında bir anda yere yığıldı. Mavi Siyahlı temsilcimizin masörü Mahmut Serçel hakemin işaretini beklemeden sahaya dalarak genç sporcunun hayatını kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahraman masör!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta geçtiğimiz pazar günü Karacabey Birlikspor ile Kozan Belediyespor 1-1 beraber kaldı ama maça çok başka bir olay damga vurdu. Karşılaşmanın 52. dakikasında konuk ekipten Özgür Akıncı rakibi ile girdiği mücadele sonrasında bir anda yere yığıldı. Hakemin işaretini beklemeden sahaya dalan Mavi Siyahlı temsilcimizin masörü Mahmut Serçel, Özgür Akıncı'ya ilk müdahaleyi yaparak oyuncunun boğazına kaçan dilini çıkarttı ve nefes almasını sağladı. Daha sonra genç oyuncu sahanın içine giren ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve durumu kontrol altına alındı.

ÖZGÜR TEŞEKKÜR ETTİ

42 yıldır masörlük yapan ve Milli Takım ile Fenerbahçe gibi birçok kulüpte çalışan Mahmut Serçel maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Özgür'ün dilinin boğazına kaçtığını ve nefessiz kaldığını görünce hemen olay yerine koştum. Daha önce de aynı şekilde bu tür olaylara karşılaştığım için çabuk davrandım" diye konuştu. Futbolcu Özgür Akıncı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Maçta talihsiz bir olay başıma geldi ve şu an iyiyim. Karacabey Birlikspor masörü Mahmut abi ilk müdahaleyi yapmış. Sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.