Hava Durumu

Kampın yıldızı Yusuf Erdoğan

Özellikle bu sezon içerisinde istenmeyen adam ilan edilen deneyimli kanat oyuncusu bütün her şeye kulağını kapatmış durumda. Sadece işine odaklanan Yusuf, 2 maçta attığı 2 golün yanı sıra hırslı görüntüsüyle formayı istediğini ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kampın yıldızı Yusuf Erdoğan

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'un Antalya Belek'te gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Buradaki çalışmaları da ilk günden itibaren hiç antrenman kaçırmadan Sönmez Medya olarak takip ediyoruz. Gelişmeleri en ince detayına kadar aktarmaya çalışıyoruz. 10 günlük Antalya kampı yarın sona erecek. Normalde kampların yıldızları, çok çalışanları ve göze batan gençler sonunda ve analiz sonradan yapılır. Ama Antalya'da dikkat çeken bir isim var ki onu şimdiden belirtmekte fayda görüyorum. Antalya'da takımın yanında bulunarak, idmanları ve hazırlık maçlarını çıplak gözlerle izleyen birisi olarak şimdiden kampın yıldızının Yusuf Erdoğan olduğunu söylemem lazım. 2 hazırlık maçı zayıf rakiplerle oynanmış gözükse de 2 ekibin de Antalya kampı daha erken başladı ve çok daha hazır durumdalardı. Yusuf tamamen gençlerden oluşan takımlarda ağabeylik görevini üstlendi hem de ilk yarının sonlarında formadan uzak kaldığı için maç eksikliğini giderdi. İlk günden itibaren antrenmanlarda da çok hırslı çalışıyor. Kulağını her şeye tıkamış. Tamamen işine odaklanmış. İdmanlarda kendisiyle konuşma şansı da yakaladım. Dediklerini aynen aktarıyorum; "Sezona oldukça iyi başladım. Beşiktaş maçında oyuna sonradan girip Sakho'ya asistimi de yaptım. Ondan sonra bir algı yaratıldı. Benim oynadığım maçlarda 10 kişi oynamışız gibi şeyler çıktı. Biraz üzüldüm, yıprandım ama artık tecrübe olarak saydım bunları. Bursaspor hepimizin Bursaspor'u. Ben kulağımı her şeye kapattım. Devre arası iyi çalışıyorum. İnşallah ikinci yarı formayı da alacağım ve elimden gelen her şeyi yapacağım."

Evet Yusuf ikinci yarıya damga vurmak istiyor. Ben de Bursaspor'un yeni bir transferi oldu gözüyle bakıyorum. Ayrıca kamptaki diğer dikkat çeken detayları da aktarmak istiyorum. Mesela Furkan Soyalp de sezon sonu sözleşmesi bitmesine takılmıyor. Benim beklediğimden çok daha hırslı ve etkili çalışıyor. İlk hazırlık maçında biraz fiziksel olarak geride gibi gözüktü ama bu şekilde çalışmaya devam ederse ikinci yarı yine şans yakalayabilir. Gençlerden sezon başında bu yana A Takım'da olanlardan Furkan Emre Ünver ve Burak Kapacak'ın yine etkili olduklarını ve özgüvenlerinin arttığını gözlemledim. Ali Akman da her geçen gün formaya doğru koşuyor. Fiziksel olarak da gelişen 16 yaşındaki forvet son Kastamonu 1966 maçında buradaki herkesin "Ali girerse golü atar" tezini yanıltmadı ve şık bir gole imza atarak "ben buradayım" dedi. Son olarak ilk kez tam kamp gören gençler arasından ise Eren Güler'in çok farklı bir oyuncu olduğunu söylemem lazım. Oynadığı maçlarda en çok dikkatimi çeken isim oldu. Fiziksel olarak biraz zayıf gözükse de önümüzdeki sezon başı kampında şimdiden yerini ayırtmış gibi duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.