Hava Durumu

Kaptan da gitti

Yeşil Beyazlı kulüp Harun Tekin'in bonservisini 2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye verdi. 8 yıldır Yeşil Beyazlı formayı taşıyan kaptan yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptan da gitti

RAKAM DÜŞÜK BULUNDU

Bursaspor'da bir devir daha kapandı. 8 sezondur Bursaspor kalesini koruyan takım kaptanı Harun Tekin Fenerbahçe ile resmen anlaştı. Yeşil Beyazlı kulüp bu transferden kasasına 2 milyon Euro koyarken, bu fiyat camiada A Milli Takım seviyesinde bir kaleci için çok düşük bulundu. Harun Tekin dün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yakın dostu menajeri Ömer Koray Uzun'la birlikte İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek Başkan Ali Ay, yöneticiler, teknik heyet ve personelle vedalaştı. Milli eldivenin bugün Sarı Lacivertli kulüple 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

AVRUPA'DA DA ZİRVEDEYDİ

Güngörenspor'la oynanılan kupa maçı sonrası dönemin kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir'in dikkatini çekerek Yeşil Beyazlı renklere dahil edilen Harun Tekin 2009-10 sezonundan itibaren Bursaspor'un başarısı için ter döktü. Harun Tekin Yeşil Beyazlı formayla 223 maça çıktı. A Milli Takım'a kadar yükselen başarılı eldiven karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki soğukkanlı tavrı ve kurtardığı pe-naltılarla 'penaltı canavarı' lakabını aldı. Harun Tekin 2014-15 sezonundan itibaren toplam 8 penaltıya geçit vermezken bu alanda Süper Lig'de birinci Avrupa'da ise 4.'üncü sırada yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.