Hava Durumu

Karacabey Belediye Fatsa'ya patladı

Mavi Siyahlılar deplasmanda karşılaştığı Fatsa Belediyespor'u İlker Avşar (2), Berkin Kamil Arslan ve Muhammed Aktürkoğlu'nun golleriyle farklı mağlup etti. Ev sahibi takımdan Emrah Dağ ise 90'da kırmızı kart gördü.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediye  Fatsa'ya patladı

MAÇA GOLLE BAŞLADI

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor, 4. hafta maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Fatsa İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Mavi Beyazlı temsilcimiz oldukça iyi başladı ve henüz 4. dakikada İlker Avşar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Karacabey Belediyespor 36'da bu kez Berkin Kamil Arslan ile bir gol daha buldu ve skoru 2-0'a taşıdı. Ev sahibi Fatsa Belediyespor 40'da Abuzer Gaffar Toplu ile farkı 1'e indirirken soyunma odasına Mavi Beyazlı temsilcimiz 2-1 üstün girdi.

İLKER AVŞAR ŞOV

Oldukça çekişmeli geçen ilk yarının ardından ikinci devreye bu kez ev sahibi Fatsa Belediyespor iyi başladı. Sarı Lacivertliler yakaladığı pozisyonlarda kaleci Mert Pala'yı geçmeyi başaramadı. Karacabey Belediyespor 81. dakikada Muhammed Aktürkoğlu ile bulduğu golle rahatladı: 1-3. Mavi Beyazlı temsilcimiz 87'de İlker Avşar'ın kendisinin ikinci takımının ise 4. golünü atmasıyla farkı 3'e çıkardı: 1-4. Mücadelenin 90. dakikasında Fatsa Belediyespor'dan Emrah Dağ kırmızı kart gördü ve kalan bölümlerde başka gol olmayınca Karacabey Belediyespor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.