Hava Durumu

Karacabey'in gündemi OSB ve OTM

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Karacabey'in öncelikli iki gündeminin Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Otomotiv Test Merkezi (OTM) olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2012 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2012 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey'in gündemi OSB ve OTM

Vali Harput, Karacabey'de daire amirleriyle bir araya geldi. Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ile birlikte kaymakamlık binasına gelen Vali Harput, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven ve daire amirleriyle toplantı yaptı. Harput, Karacabey'in Bursa'nın gücü olduğunu belirterek, Karacabey ile ilgili çok önemli yatırımlar olduğunu söyledi.
Vali Harput, ''Karacabey'de bulunan Tigem Türkiye'nin en önemli tarım işletmesi. Burasıyla ilgili çok ciddi projeler var. Bunlardan biri Tarım İhtisas organize Bölgesi, diğeri ise Otomotiv Test Merkezi. Bu iki konu Bursa ve Karacabey'in öncelikli gündemidir. İhalesi yapılan Karacabey Devlet Hastanesi'nin, bir an evvel resmi işlemleri tamamlanarak temeli atılacak. Kara yolu ve köy yollarındaki çalışmalar devam ediyor. Gemlik-Mudanya-Karacabey sahil yolu da önceliklerimiz arasında. Ayrıca Karacabey-Yeniköy yolunun da iyileştirilmesi gerekiyor. Bunu da önümüzdeki yıl başlatacağız" dedi.

Eğitim alanında da önemli çalışmalar olduğunu kaydeden Harput, "Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası bir okul yapmak için çalışmalara başlamak üzere. Ayrıca Karacabey Ticaret Borsası'nın da biz okul sözü vardı. Onlardan da bu sözlerini yerine getirmelerini bekliyorum'' diye konuştu.

Vali Harput, daire amirlerinden Karacabey'in meseleleri hakkında bilgi aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.