Hava Durumu

Kardashian'dan sonra Jennifer Aniston!

Ünlü oyuncu, spor salonundan çıktıktan sonra duş almadığını ve saçlarının terli olmasını sevdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2015 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kardashian'dan sonra Jennifer Aniston!
Saçlarını 5 günde bir yıkadığını söyleyen Kim Kardashian'ın ardından Jennifer Aniston da spor salonundan çıktıktan sonra duş almadığını ve saçlarının terli olmasını sevdiğini söyledi.

Yıllardır değiştirmediği doğal saç stiliyle tanınan Jennifer Aniston'dan şaşırtan itiraf. 46 yasındaki güzel aktris, Fashionista dergisine verdiği röportajda; saçlarının güzelliğini terlemeye borçlu olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, spor salonunda uzun saatler kalıp terlediği halde, egzersiz sonrası saçlarını yıkamadığını belirtti.

"ASLA PLATİNE BOYATMAM"

İki günde bir spora gittiğini ve bu sürede saçlarının terli olmasını sevdiğini söyleyen Aniston, söyle konuştu: "Biraz ter, saça iyi gelir. Ter, saç bakım ürünü gibidir. Saçlarınızı parmaklarınızla şekillendirirsiniz. İşte bu kadar!" Geçtiğimiz ay gerçeklesen Oscar törenindeki kıyafeti ve saçıyla ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Rahat olmak istedim. Versace elbisem, üzerime tam oturdu ve çok rahattım. Elbisem parlak olduğu için, saçlarımın doğal görünmesine dikkat ettim" dedi. Aniston, asla uygulamayacağı iki saç trendini ise söyle açıkladı: "Trendleri takip eden biri değilim. Saçlarımı asla platin rengine boyatmam veya erkek gibi kısacık kestirmem."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.