Hava Durumu

Kardeşini kurtarmak isterken...

Dengesini kaybederek kanala düşen kardeşini kurtarmak için atladığı suda gözden kayboldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kardeşini kurtarmak isterken...

Şanlıurfa’da, 13 yaşındaki Serkan Özer, kanal kenarında oynarken dengesini kaybederek suya düşen kardeşi 11 yaşındaki Furkan'ı kurtarmak için suya atladı. Köylülerin yardımına koştuğu kardeşlerden Furkan kurtarılırken, Serkan ise suda kayboldu.

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı Külünçe Köyü Atıltepe Mezrası'nda meydana geldi. İddiaya göre, DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında oyun oynayan Furkan Özen dengesini kaybederek kanala düştü. Olayı gören 13 yaşındaki Serkan Özen, çırpınan kardeşine yardım etmek için peşinden suya atladı.

KÖYLÜLER SEFERBER OLDU

Furkan ile kardeşini kurtarmak isteyen Serkan Özen akıntıya kapılarak suda sürüklenmeye başladı. İmdat çığlıklarını duyan köylüler, suda sürüklenen Özen kardeşlerin yardımına koştu. 2 kardeşi kurtarmak isteyen bazı köylüler suya atlarken, durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Köylülerin çabası ile kardeşlerden Furkan kurtarıldı ve olay yerine gelen ambulansla tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

SERKAN SUDA KAYBOLDU

DSİ’ye ait sulama kanalına düşen kardeşini kurtarmak için peşinden kanala atlayan Serkan Özen ise suda kayboldu. Köylülerin ve güvenlik güçlerinin çabasına rağmen akıntıya kapılarak sürüklenen Serkan Özen'e ulaşılamadı. Özen kardeşlerin yakınları ise kanal kenarında gözyaşı dökerek ağıt yaktı. Kanalda kaybolan Serkan Özen'in bulunması için arama çalışmalarına devam ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.