Hava Durumu

Kardeşleri kaza ayırdı

İZMİR’in Bayındır İlçesi’nde, akaryakıt istasyondan çıkan motosiklete, süt kamyonu çarptı. Yola savrulan motosikletin sürücüsü 19 yaşındaki Hüseyin Şahinoğlu öldü, arkasındaki kardeşi 16 yaşındaki Muhammet Şahinoğlu ise ağır yaralandı. Kaza yerinde durmayıp, yoluna devam eden kamyon şoförü jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2013 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kardeşleri kaza ayırdı

Bayındır İlçesi’ndeki bir akaryakıt istasyonundan çıkan Hüseyin Şahinoğlu’nun kullandığı  35 JBP 09 plakalı motosiklete, dün saat 21.00 sıralarında, özel bir süt firmasına ait, İsmail Tosun yönetimindeki 15 NY 942 plakalı kamyon çarptı. Kasksız olan motosiklet sürücüsü Hüseyin Şahinoğlu ile arkasındaki kardeşi Muhammet Şahinoğlu yola savruldu, kanlar içinde kaldı. Kazayı görenler jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı iki kardeşi, Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen motosikleti kullanan Hüseyin Şahinoğlu, kurtarılamadı. Durumu ağır olan Muhammet Şahinoğlu ise yapılan ilk müdahalenin ardından Tire Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın ardından durmayıp yoluna devam eden kamyon şoförünün yakalanması için başlatılan çalışma sonuç verdi. Kamyon şoförü İsmail Tosun, Bayındır Yanıkavak Mevkii’nde bir kahvehanede otururken yakalandı. Gözaltına alınan kamyon şoförü İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kazada can veren Hüseyin Şahinoğlu’nun cenazesinin, ilçeye bağlı Kızılcaova Köyü’nde buğün öğlende toprağa verileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.