Hava Durumu

Kasırgada duyulan ezan sesi...

Camiyi terk etmeyen imamın Irma Kasırgası sırasında okuduğu ezan, duyanları hayrete düşürdü. Ezanı mucize olarak yorumlayanlar oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kasırgada duyulan ezan sesi...

Camiyi terk etmeyen imamın Irma Kasırgası sırasında okuduğu ezan, duyanları hayrete düşürdü. Ezanı mucize olarak yorumlayanlar oldu. ABD'nin Florida Eyaleti'ni vuran Irma Kasırgası sırasında duyulan ezan sesi, herkesi şaşırttı. Kısa süre içerisinde ezanın bölgedeki camiyi terk etmeyen imam tarafından okunduğu ortaya çıktı.

Karayipler'i yerle bir eden Irma Kasırgası, ABD'nin Florida Eyaleti'ni vurdu. Eyalet genelinde kasırga nedeniyle 6,3 milyon kişi bölgeden tahliye edildi. Kasırganın etkisiyle deniz suları Florida kıyılarını istila etti. Birçok yerleşim birimi tahrip oldu.

Öte yandan kasırga felaketi sırasında amatör kameralar aracılığıyla kayda alınan dehşet verici görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Kasırga sırasında gök yüzünde bir meleği andıran ve kanatlarını açarak Florida üzerine doğru ilerleyen silüet izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.

Yine kasırga sırasında Florida'da ezan sesi duyuldu. Bölge boşaltılmış ve kasırga nedeniyle adeta küçük bir kıyamet yaşanırken duyulan ezan sesi, ilahi bir mesaj olarak yorumlandı. Ancak kısa süre sonra ezanın, uyarılara rağmen görev yaptığı camiyi terk etmeyen imam tarafından okunduğu anlaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.