Hava Durumu

Katalanlardan La Liga resti

Bağımsızlık referandumuna giren Katalonya'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İspanya hükümetinin tanımadığı seçimle ilgili olarak Barcelona'nın durumu da tartışılıyor. La Liga Başkanı javier Tebas'ın, "Bağımsızlıklarını ilan ederlerse Barcelona, ligden atılır" açıklamasına Katalan cephesinden dikkat çekici bir yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katalanlardan La Liga resti

Bağımsızlık referandumuna giren Katalonya'da gerginlikler yaşanmaya devam ederken Barcelona Kulübünün La Liga'daki geleceği merak konusu. Lig federasyonu başkanı Javier Tebas'ın "Katalonya bağımsızlığını ilan ederse ligden atılır" açıklamasına bu kez Katalan cephesinden yanıt geldi. Katalonya Spor Bakanı Gerard Figueras, "Olası bir bağımsızlık kararının çıkması durumunda Katalan ekipleri hangi ligde oynamak istediklerine kendileri karar verecek. Bu İtalya, Fransa, İspanya olabileceği gibi İngiltere de olabilir" ifadelerini kullandı.

Önceki günlerde Katalanlar arasında yapılan ankette Barcelona'nın Katalonya Ligi'nde mücadele etmesi gerektiği düşüncesi ağır basmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.