Hava Durumu

Kayınpederinin işyerini bastı, intihar etti

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir otomobil galerisine giren silahlı bir kişi, etrafa rastgele ateş açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için operasyon başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayınpederinin işyerini bastı, intihar etti

Kadıköy ilçesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki Ortaklar İş Merkezi'nin giriş katında bulunan bir otomobil galerisine giren Aydın Zaman isimli silahlı bir kişi, etrafa rastgele ateş açtı.

Pompalı tüfekli saldırgan, içeride bulunan üç kişiyi dışarıya çıkarttı. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, cadde de çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin bahçesine de keskin nişancılar yerleştirildi.

Aydın Zaman’ın teslim olması yönündeki ikna çabaları sonuç vermeyince operasyon kararı alındı.Oto galerinin camlarını kıran Özel Harekat polisleri, daha sonra galerinin içerisine girdi.

Polisler, galeride galeride Aydın Zaman'ın cesediyle karşılaştı. Zaman'ın pompalı tüfeğiyle intihar ettiği belirtildi. Operasyonun ardından Fahrettin Kerim Gökay Caddesi trafiğe açıldı.

Aydın Zaman’ın otomobil galerinin sahibi olan Arif Ekşi’nin damadı olduğu öğrenildi. Olayın ardından Ekşi'nin kızı ve damadı da oto galeriye geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.