Hava Durumu

Kayseri'de feci kaza: 5 ölü

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ölürken, 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2012 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2012 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayseri'de feci kaza: 5 ölü
Kaza, Kayseri-Ankara karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden gelen A.G.'nin kullandığı 06 AG 6509 plakalı araç ile karşı yönden gelen 34 JB 7967 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 06 AG 6509 plakalı otomobilde bulunan A.G., B.G. ve M.Y.'nin ağır yaralı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Y.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Kazada hurdaya dönen 34 JB 7967 plakalı otomobilde bulunan 4 kişi ise, feci şekilde can verdi.

Hayatını kaybedenlerin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, olay yerinde kurtarma çalışmalarına katılan itfaiye ekipleri, çalan bir telefonu fark etti.

Telefona kimse cevap vermeye cesaret edemezken, jandarma komutanı acı acı çalan telefona sonunda bakmak zorunda kaldı. 34 JB 7967 plakalı otomobilde hayatını kaybedenlerden birinin yakını olduğu öğrenilen kişiye jandarma komutanı acı haberi veremedi. Telefona bakan komutan, "Yakınınız trafik kazası geçirdi. Şu anda yaralı, kaza yerine gelmeniz gerekiyor" diyebildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğü bildirilirken, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.