Hava Durumu

Kazanan Bursa oldu

BTSO üyelerinin seçtiği 128 meclis üyesi, iş dünyasının yeni patronunu belirledi. İbrahim Burkay, BTSO'nun yeni başkanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanan Bursa oldu

Sahip olduğu üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük ticaret ve sanayi odası olan BTSO'da seçim için oylama saat 09.00 itibariyle başladı. Geçtiğimiz hafta yapılan seçimde belirlenen 128 meclis üyesi, kurulan 3 sandıkta yönetim kurulu, genel kurul delegeleri ve disiplin kurullarını belirledi. Saat 17.00'de sandıklar kapandı. Yönetim Kurulu seçimlerinde 1 oy geçersiz sayılırken Burkay, 55'e 71 oy alarak üstünlük sağladı.

BURSA KAZANDI

BTSO'nun iyi bir seçim süreci geçirdiğini belirten İbrahim Burkay, yeni yönetimle birlikte 128 meclis üyesinin özverili çalışmalarıyla BTSO'nun ortak fayda kuruluşu kimliğini sürdüreceklerini söyledi. Burkay, BTSO'da değişim rüzgarı estiğini ifade ederek, "Kazanan Bursa oldu" dedi.

MECLİS BAŞKANI REMZİ TOPUK

BTSO'nun ilk meclis toplantısı da yapıldı. Meclis başkanlığı için İbrahim Burkay'ın listesinde yer alan Remzi Topuk ile İlhan Parseker'in listesinde yer alan Mehmet Erhan yarıştı. Remzi Topuk 128 oyun 73'ünü alarak meclis başkanı oldu. Remzi Topuk'un listesinde Mesut Okyay, Ayhan Yılmaz, Zübeyde Demir, Muharrem Kutlucan yer alıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.