Hava Durumu

'Kazanmak için oynayacağız'

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Gökhan Aşıcı, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Aşıcı, " Deplasman maçları genel olarak zor geçiyor, Play-Off hedefinde Mersin'e karşı önemli bir galibiyete imza attık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kazanmak için oynayacağız'

HABER I Özgün DOĞAN I

DEPLASMANDA HER MAÇ ZOR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO, muhteşem bir seri yakalayarak Play-Off hedefine emin adımlarla yürüyor. Son 8 maçını da kazananan Yeşil Beyazlılar'ın Başantrenörü Gökhan Aşıcı Bursa Hakimiyet gazetesine çok özel açıklamalarda bulundu. Son olarak kazandıkları Mersin Üniversitesi maçını değerlendiren Başantrenör Aşıcı, "Deplasmanda oynadığımız her maç bizim için oldukça zor. Biz kazanmak için parkeye çıkıyoruz. Mersin deplasmanından galibiyetle döndüğümüz için oldukça mutluyuz" dedi.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Hafta sonu lider Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Aşıçı, "Biz parkeye kazanmak için çıkacağız. Kıran kırana bir mücadele olacak. Bizi çok zor bir maç bekliyor ama kazanıp son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu maçı da kazanıp hedefimiz olan Play-Off'a emin adımlarla yürümek istiyoruz" diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO'nun, 28 Ocak Pazar günü Şahin Başol Spor Tesisleri'nde lider Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u ağırlayacağı maç 14.00'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.