Hava Durumu

Kazanmamız gerekiyordu kazandık

Cezası sebebiyle Trabzonspor maçını tribünlerden izleyen Ertuğrul Sağlam, "Bu galibiyet bize üç puandan fazlasını kazandırdı. Oyuncularım isterlerse birçok şeyi başarabilir. Artık Kasımpaşa'yı nasıl yenerizi düşünmemiz gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2012 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2012 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanmamız gerekiyordu kazandık

Bursaspor'un tarihinde ilk kez deplasmanda Trabzonspor'u yenmesinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dönüş yolunda yaptığı açıklamalarda her anlamda çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Cezası sebebiyle maçı yedek kulübesinde izleyemeyen Sağlam, İbrahim Yazıcı'nın rahatsızlanmasının kendilerini çok üzdüğünü ve daha fazla üzülmeden bu olayı atlatacaklarını dile getirdi.

Üç puandan fazlası

Tarihi anlamı ve değeri olan bir karşılaşma oynadıklarını dile getiren Ertuğrul Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: "Ligdeki konumumuz itibariyle alınan üç puanın farklı önemi var. Kazanmamız gereken bir karşılaşma oynadık. Kazanacak mücadeleyi de ortaya koyduk ve hak ettiğimiz galibiyeti elde ettik. Bu galibiyet bize üç puandan fazlasını kazandırdı. Tarihi galibiyet oldu ama bu galibiyeti kenara bırakıyoruz. Artık Kasımpaşa'yı nasıl yenerizi düşünmemiz gerekiyor".

Güvendik başardık

Bireysel hataların ve şanssızlıkların olduğu haftalar geçirdiklerini belirten Sağlam, "Bundan önceki 4 maçlık seride hep güzel bir galibiyet serisi elde edersek üst sıralara tırmanırız, demiştik. Olmadı. Biz beraberlikler sonrası oyuncularımıza olan güvenimizi ortaya koyduk. Onlar isterlerse birçok şeyi başarabilir. Son iki maçtır ortaya konan oyun bizi gelecek adına umutlandırıyor. İnşallah Bursaspor daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Tuncay Kasımpaşa maçında oynar

Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor karşılaşmasında da 18 kişilik kadroya alınmamasını değerlendiren başarılı teknik adam, "Tuncay'ı sakatlığı sebebiyle bu kadroya alamadık. Ama iyiye gidiyor. Serdar Aziz ile birlikte Kasımpaşaspor maçında oynayacaktır" dedi

Hedef ilk 5

İlk yarı için puan hesabı yapmak istemediğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, "İlk yarı için puan hesabı yapmak istemiyorum ama biz gereksiz puanlar kaybedip, olacağımız yerin gerisinde kaldık. Hedefimiz ilk 5'in içinde olmak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.