Hava Durumu

'Kehribar' Bursa'da final yaptı

Ayça Varlıer ve Gürkan Uygun'un başrollerinde yer aldığı "Kehribar" dizi ekibi dün final bölümü için Bursa’nın İsmetiye Mahallesi’ndeydi. Sabah saatlerinde final sahneleri için mahalleye gelen Kehribar ekibi, gece geç saatlere kadar çekim yaparken,mahalle sakinlerinden ise yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kehribar' Bursa'da final yaptı
Başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili, Berk Hakman, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Aslıhan Güner ve Hakan Ural gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını ise Süreç Film’in üstlendiği Kehribar dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Mart ayında yayınlanmaya başlayan Kehribar dizisi final yaparak ekrana veda edecek. 

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

ATV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kehribar dizisi ilk bölümleriyle iyi reyting oranı almış ancak ilerleyen haftalarda reytinglerde düşüş yaşamıştı. Dizinin 15. bölümüyle final yapacağı iddia edildi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"  \\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"  \\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

FİNAL İSMETİYE’DE

Final bölümünün çekimleri, Trilye’nin ardından İsmetiye Mahallesi’nde bitirildi. Gün boyu mahallede kalan ünlü oyuncular mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Mahalleli ünlü oyuncular Gürkan Uygun, Hakan Ural, Necip Memili ve Fırat Altunmeşe ile fotoğraf çekinebilmek için adeta sıraya girdi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Gece geç saatlere kadar süren çekimlerin ardından ise set ekibi mahalle meydanında bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. İsmetiye Mahalle Muhtarı Mesut Barbaroz ise dizi ekibinin çok sıcak kanlı olduğunu belirterek, "Mahallemizde çekim yapmak istediklerini söylediler. Bizde kabul ettik. Hakan Ural, Gürkan Uygun gibi tanınmış oyuncularımızı mahallemizde ağırlamaktan büyük keyif aldık" diye konuştu.  (Bursa Hakimiyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.