Hava Durumu

Kemal Batmaz'a selam veren komutan bakın kim çıktı

FETÖ'den tutuklu bulunan ve darbeyi yöneten Kemal Batmaz'ın selamlaştığı komutanın kim olduğuna dair gelen ilk bilgiler dikkat çekici...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Batmaz'a selam veren komutan bakın kim çıktı
15 Temmuz gecesi Akıncı 4. Anajet Üssü'nün kameralarına yansıyan yeni görüntüler ortaya çıkarken, Adil Öksüz'le birlikte darbeyi yöneten FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın Akıncı'da bir komutanla selamlaştığı net bir şekilde görüldü. FETÖ'den tutuklu bulunan Batmaz'ın selamlaştığı komutanın kim olduğuna dair gelen ilk bilgiler ise dikkati çekti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturmada, Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143. Filo'dan Adil Öksüz ile yönettiği tespit edildi.
 
Komutan selamlamış
 

Akıncı'daki görüntüleri ortaya çıkan Kemal Batmaz'ın koridorlarda bir asker tarafından baş selamıyla karşılandığı görüldü. Batmaz'ı selamlayan kişinin, Akıncı 4. Anajet Üs Komutanı Tuğgeneral Hakan Evrim olduğu iddia ediliyor.

HAKAN EVRİM NE DEMİŞTİ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Akıncı 4. Anajet Üs Komutanı Tuğgeneral Hakan Evrim, "Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal beni cep telefonumdan aradı, Ankara'da neler olduğunu, uçan uçakların benim üsse ait olup olmadığını sordu. Ben de Akıncılar Üssü'nden kalktığını, benim ve kendisinin can güvenliği olmadığını, 'bilginiz olsun' şeklinde söyledim. Ancak beni zorla alıkoyduklarını söylemedim. Yanımda bulunan şahısların 'kapat' talimatı vermeleri üzerine ben de telefonu kapatmak zorunda kaldım" demişti. (Yeni Şafak)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.