Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş bayrak iddiası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında bayrak indirilmesi olayının ilk olmadığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2014 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş bayrak iddiası

CHP Lideri'nin konuşmasından satırbaşları:

 "Bir bayrağın indirilmesine ben nasıl sessiz kalabilirim, bu ülke nasıl sessiz kalabilir, o bayrağı dalgalandırmak için yüzbinlerce şehit verdik. Ne olursa olsun, bütün yurttaşlarıma sesleniyorum, bu değilmiydi daha düne kadar 'ben her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım' diyen, milliyetçilik bayrak sevgisidir."

"Bir askeri birlik düşünün. Tel örgülerden atlıyorsun, bayrak direğine çıkıyorsun, bayrağı indiriyorsun, alıyorsun, tekrar tel örgülerden geliyorsun bu tarafa. Başbakan ses çıkarmıyor, Cumhurbaşkanı da ses çıkarmıyor. gazeteciler bana söylüyorlar, kıyameti koparıyorum, arkadan o da bağırıyor, 'vay efendim bayrak nasıl inermiş' diye."

"O BAYRAĞI SEN İNDİRDİN SEN"
 
Askeri birlik düşünün tel örgülerden atlıyorsun bayrağı alıyorsun sonra tel örgülerden geçiyorsun. Başbakan da Cumhurbaşkanı da ses çıkarmıyor. Ya sen kimsin. Sana millet yetki verdi. Bayrak ülkenin onurudur, namusudur. Bayrak inecek bunlar seyredecek. Grup toplantısında celallenmiş. O bayrağı sen indirdin sen. Sen indirdin derken bunu ben değil Bülent Arınç söylüyor. CHP bunu kullanıyor diyor. Bayrağın indirilmesine ben nasıl sessiz kalırım? O bayrağı dalgalandırmak için yüz binlerce şehit verdik. Bayrak bizim kutsalımızdır. Her ülkenin bayrağı değerlidir. Ne olursa olsun bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Bu değil miydi her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altında aldım diyen. Milliyetçilik vatan, bayrak sevgisidir.
 
"ESENDERE KARAKOLU'NDA DA İNDİRİLDİ"
 
Sağa sola kıvırmasın. Olay onunla sınırlı değil. Esendere Karakolu'nda da bayrak indirildi. Bunu açıkladım, çünkü elimde tutanak vardı, bayrak indirilmişti, pek çok yere de haber verilmişti. 7-8 memur tutanağa bağlamıştı. Açıkladıktan sonra o memurları Ankara’ya getirdiler. Eski tarihli tutanak tutturup, aşırı rüzgardan bayrak düşmüş dediler. Bunların bayrağa saygısı yok. Bayrağa saygısı olan böyle konuşmaz. Demokrasi ve özgürlüğü bir ülkeye getirecekseniz bunun yolu darbe hukukunu kaldırmakla olur.
 
TÜBİTAK’IN SES KAYDI RAPORU
 
TÜBİTAK’a hayvanat bahçesinden müdür atandı. Türkiye’nin en saygın kurumlarından birisi. Bir rapor hazırlandı. Erdoğan’ın çocukları ile yaptığı konuşmalar hece hece montajlanmış. Kendisini aklamaya çalışıyor. Kimse sen bana kul hakkı yedin diyemez. Hayvanat bahçesinin müdürünün verdiği raporlar ne zamandan beri delil oluyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.