Hava Durumu

Kenan Doğulu, müjdeji Uludağ'dan verdi!

Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen Winterfest 2018 etkinliği kapsamında konser veren Kenan Doğulu, yüzlerce üniversiteli gence, unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Doğulu, müjdeji Uludağ'dan verdi!

Haber: Muharrem Vurucular

Uludağ'da düzenlenen Winterfest 2018 etkinlikleri kapsamında sahne alan Kenan Doğulu, en güzel şarkılarıyla başta üniversite öğrencileri olmak üzere tatilcilere keyif dolu dakikalar yaşattı. Programı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu "Uludağ en sevdiğim tatil yerlerinden biri, Bursa'yı da çok seviyorum zaten Uludağ'a çıkmadan önce bir gelenek haline gelen İskender Kebabı'mızıda yedik" dedi. Son dönem çalışmalarından da bahsenden Kenan Doğulu, "Sevenlerime müjdeyi Uludağ'dan veriyorum.Şu anda stüdyo çalışmalarımız devam ediyor. Sevenlerime oldukça güzel sürprizlerim olacak" açıklamasında bulundu.

RAKİPLERİM DEĞİL ARKADAŞLARIM

Türk pop müziğinin diğer isimlerini de yakından takip ettiğini belirten Kenan Doğulu " Pop müzik camiasında kim varsa yakından takip etmeye çalışıyorum. Çünkü bu benim işim. Ancak takip ederken kendilerini rakip olarak değil meslektaşlarım ve arkadaşlarım olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. Yaklaşık üç saat sahnede kalan ünlü sanatçı seslendirdiği şarkılar ve dans şovlarıyla kendisini dinlemeye gençlerden büyük beğeni toplayarak, programını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.