Hava Durumu

Kestel'in dönüşü!

Yeşil Beyazlılar 39. dakikada 1 kişi eksik kalan Yenişehir Belediyespor'u Emrah Anıl (2) ve Halil'in kendi kalesine attığı gollerle 3-1 devirdi ve geçen sezon düştüğü BAL'a geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kestel'in dönüşü!

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Süper Amatör Küme play-off 4. haftada Yenişehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Kestel Belediyespor 1 sezonluk aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etme hakkını kazandı. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan maç dengeli başladı. 39.dakikada Mehmet Can'ın ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla Yenişehir Belediyespor sahada 10 kişi kaldı ve ibre Kestel Belediyespor'a dönmeye başladı. Yeşil Beyazlılar 42'te Emrah Anıl'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

BÜYÜK MUTLULUK

İkinci yarıya etkili başlayan Kestel Belediyespor, 57. dakikada Halil'in kendi kalesine attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Maçın son anları ise adeta nefesleri kesti. 89'da önce Yenişehir Belediyespor golü buldu. Sezonun yıldızı Serhat attığı golle durumu 2-1yaptı. 90+2'de Kestel Belediyespor, Mesut'un ortasında güzel dokunan Emrah Anıl ile farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca maçı kazanarak BAL'a yükselen Yeşil Beyazlılar büyük bir mutluluk yaşadı.

Hakemin bitiş düdüğüyle büyük bir mutluluk yaşayan Yeşil Beyazlı sporcular ve teknik heyet, sevincini tribünlere giderek taraftarlarıyla kutladı.

3. LİG'İ İSTİYOR!

Bursa Hakimiyet'e konuşan Kestel Belediyespor Başkanı Selim Yolgeçen, "Play-off'a kalan bütün takımlar bence Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hak etti. Ancak biz biraz tecrübemizin biraz da şansımızın yardımıyla bir üst lige çıkan ilk ekip olduk. İnşallah son maçta da Yenişehir Belediye ve Kurtuluşspor'dan hangisi hak ediyorsa o çıkar. Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Ziya Polat, Belediye Başkanımız Yener Acar, sanayici işadamlarımız, taraftarlarımız ve ilçe halkına çok teşekkür ederim. Şimdi yönetim kurulu ile oturup karar vereceğiz. Eğer devam edersek 3. Lig'i hedefleyeceğiz. Çünkü artık Bursa'ya bir profesyonel takım daha gerekli. BAL'dan bir üst lige takım çıkarmak için çok geç kaldık. Seneye bu işi Kestel Belediyespor'un yapmasını istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.