Hava Durumu

Kestel ve Karacabey'de elektrik kesintisi yapılacak

UEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Kestel ile Karacabey ilçelerinde Pazar günü elektrik kesintisi olacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2012 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2012 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kestel ve Karacabey'de elektrik kesintisi yapılacak

Kestel Trafo merkezinde yapılacak TEİAŞ bakım onarım çalışmaları sebebiyle 14 Ekim Pazar günü 08:10-18.00 saatleri arası Kestel ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Kesinti sebebiyle Kestel Yeni Mahalle’de bulunan Küçük Sanayi Sitesi, Kestel ilçesinin bütün köyleri ve bu köyler çevresinde bulunan özel trafolu müşteriler, Yenişehir’e bağlı Marmaracık Köyü, Akıncılar Köyü’nde elektrik kesintisinin yapılacağı açıklandı.
Karacabey dağıtım merkezinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışması dolayısıyla Pazar günü 05.00-15.00 saatleri arası Karacabey ilçesinde planlı enerji kesintisi yapılacak. Karacabey’de elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler şu şekilde:
“ilçe merkezinin tamamı, Harmanlı Fideri üzerinde bulunan Harmanlı Köyü, Hayırlar Köyü, Seyran Köyü, Subaşı Köyü, Canbaz Köyü, Karakoca Köyü ve bu fider üzerinden enerji alan özel müşteriler, Taşlık Fideri üzerinde bulunan Taşlık Köyü, Akçakoyun Köyü, Kulakpınar Köyü, Yarış Köyü ve bu fider üzerinden enerji alan özel müşteriler. Yeniköy Fideri üzerinde bulunan, Çarık Köyü, Akçasususrluk Köyü, Ekmekçi Köyü, Ballıkaya Köyü, Boğaz Köy, Bayramdere Köyü, Yeniköy Sahil,Kurşunlu ve bu fider üzerinden enerji alan özel müşteriler, D.S.İ. Grubu Fideri ve bu fider üzerinde bulunan özel müşteriler, Yağlı Tohumlar Fabrikası Fideri ve bu fider üzerinde bulunan özel müşteriler elektrik kesintisinden etkilenecek”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.