Hava Durumu

Kim Jong-un'a 'sigara içme' deyince...

Güvenlik uzmanı Nam Sung Wook, son dönemde verdiği nükleer test emirleriyle dikkat çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 15 yaşındayken sevgilisiyle diyalogunu anlattı. Wook'a göre, Kim Jong-un sigara içmemesini isteyen sevgilisine bağırarak küfür etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Jong-un'a 'sigara içme' deyince...

Güney Kore'deki Özgür Kore Partisi'nin toplantısında konuşan güvenlik uzmanı Nam Sung Wook, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un 15 yaşındayken sevgilisiyle yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Kuzey Kore liderinin henüz 15 yaşında İsviçre'de öğrenciyken sigarayı bırakmasını istediğini söyleyen kız arkadaşına bağırarak küfrettiğini aktaran Wook, bu olayın Kim Jong-un'un hep kolay sinirlenen bir yapısı olduğuna dalalet olduğunu söyledi.

Güvenlik uzmanı, son dönemde verdiği nükleer test emirleriyle dikkat çeken Kuzey Kore lideriyle sinirli mizacından dolayı müzakere edilemeyeceğini; onu durdurmak için en iyi yolun onu 'etkisiz hâle getirmek' olduğunu öne sürdü.

Wook, olaydan dolayı şoke olan kızın adını söylemedi. Ancak şu an 33 yaşında ve Ri Sol-jhu ile evli olan Kim Jong-un'un Kuzey Koreli pop yıldızı Hyon Song-wol ile geçmişte sevgili oldukları ve bu olayın diğer aktörünün o olduğu iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.